Webinar

Gepubliceerd:

16 maart 2023

Webinar Visma.net Brincr B2B bestelportaal en Sendcloud

Webinar Visma.net Brincr B2B bestelportaal en Sendcloud

Brincr B2B bestelportaal

Met behulp van Brincr kunnen jouw zakelijke klanten in een eigen webomgeving bestellingen plaatsen, hun bestelgeschiedenis bekijken, facturen downloaden, etc. Dit alles gebeurt in een veilige online omgeving, 24/7 en vanaf elke locatie, ook met een tablet of mobiele apparaten. In de B2B webwinkel heb jij de mogelijkheid om per relatie het assortiment en de prijzen te bepalen. De klant kan zelf favorietenlijsten aanmaken en beheren. Doordat opdrachten, facturen en retourzendingen op één centrale locatie worden geregistreerd, bespaar je veel tijd.

 

Sendcloud

Binnen Brincr kan je op heel eenvoudige manier Verzendlabels afdrukken met tussenkomst van Sendcloud. Sendcloud koppelt met meer dan 50 nationale en internationale verzendpartners, waaronder DHL, PostNL, UPS, GLS en meer. Wanneer een Verzendlabel in Brincr is gemaakt krijgt je klant hier een bevestiging van per mail met daarin een Track & Trace code. Deze Track & Trace code wordt ook in Brincr opgeslagen.

 

We vertellen je er graag meer over en laten zien wat je met de software kan! Dit doen we tijdens het webinar op 20 april om 09:30. Schrijf je hier vrijblijvend in of vul onderstaand formulier in.

Meld je aan voor het webinar!

Donderdag 20 april 09:30

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten van Visma Brincr? Benieuwd hoe het B2B bestelportaal en de koppeling met Sendcloud voor jou het verschil kan maken? Klik op de link en meld je vrijblijvend aan. Ben je niet in de gelegenheid? Meld je toch aan en ontvang automatisch de herhaling in je mailbox.