Wij willen graag met jou in gesprek! Geen gesprekken over ingewikkelde software of verkooppraatjes, maar echt de diepte in over de ontwikkeling van de markt! Niet alleen informatie vanuit ons, maar sparren en ervaringen delen over interessante trends en ontwikkelingen die invloed hebben op jouw groothandel. Onder het genot van een goed ontbijt kom je tot nieuwe inzichten! Na het succes van de 1e editie over Groothandel, gaat de 2e editie van Consolit praat over Business Intelligence!

Samen ontdekken wat de mogelijkheden van Business Intelligence zijn

De komende weken gaan we een aantal onderwerpen die wij willen bespreken met jullie delen. Ben je enthousiast om er bij te zijn, maar heb je ook goede gespreksidee├źn? Schroom niet om ze te delen en we nemen ze op in onze agenda!

Om de kwaliteit van het gesprek te waarborgen willen we sessie kleinschalig houden, wees er dus snel bij want vol = vol!

 

Meld je direct aan!
Meepraten? De dag starten met een goed ontbijt en nieuwe kennis? Meld je nu vrijblijvend aan en wij zien jou graag donderdag 17 maart 2022! Vul hieronder even je gegevens in en je bent er bij!

Algemeen contactformulier