58%

Van het MKB wil meer automatiseren

50%

Van het MKB is op zoek naar digitalisering

47%

Van het MKB wil meer inzicht uit eigen data

Efficiencyslagen naar de toekomst

Wij helpen bij elke stap van je digitaliseringsslag en professionalisering. Veel bedrijven zien de noodzaak van automatiseren en digitaliseren voor de toekomst van hun onderneming. In de praktijk komen plannen vaak onvoldoende van de grond door gebrek aan tijd, draagvlak en kennis. Herkenbaar? Met 20 jaar ervaring in de MKB markt weten wij als geen ander hoe je toch vernieuwing in gang kunt zetten en zijn wij de logische adviseur voor honderden MKB bedrijven. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en welke software oplossingen we aanbieden? Bekijk onze specialismes:

https://consolit.nl/homepage/service-projecten/basis-op-orde-3/

Ondernemer

Voor de controller / CFO / CEO / financieel manager

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/service-projecten/mkb_blue/

Accountant

Voor een optimale samenwerking tussen kantoor en cliënt

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel-keuzemenu/

Dashboards & Rapportages

Voor als je het verschil wil maken, creëer impact met data!

Lees meer

Ons financieel stappenplan

Voel je thuis in jouw bedrijf en maak de efficiencyslag naar de toekomst! Consolit voelt zich betrokken bij jouw organisatie. Wij luisteren naar je, denken met je mee en werken transparant. Je krijgt persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met jou samen en begeleiden je tijdens het hele automatiseringstraject. Van het eerste contact tot aan met het moment dat jullie bedrijfssoftware werkt. Welk type financiële ondernemer je ook bent, ons 3-stappenplan resulteert in de oplossing die jij nodig hebt voor jouw unieke situatie. In stap 1 brengen we samen de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kun je succesvol zaken doen!

Basis op orde

Allereerst brengen wij de basis op orde. Welke administratieve handelingen heb je en met welke systemen werk je nu? We kijken naar de trends en ontwikkelingen in jouw branche. Naar wat er voor jou verandert en wat de knelpunten zijn. Je ziet de kansen en begrijpt wat je nodig hebt.

Snelle en gebruiksvriendelijke software

Een betrouwbare financiële administratie

Strak ingerichte basisprocessen

Geen dubbele en vervuilde data

Iedere gebruiker beschikt over basiskennis

Inzicht in actuele cijfers

Orde op zaken

Is alles op orde, dan ben je klaar voor de volgende stap. We automatiseren jouw basisprocessen, digitaliseren je data en koppelen de verschillende systemen aan elkaar. Je bespaart tijd, minimaliseert de kans op fouten en vergroot de efficiency van je bedrijf!

Automatiseer in- en verkoopfacturen

Verwerk bankafschriften automatisch

Betaal je facturen met één druk op de knop

Automatiseer het debiteurenbeheer

Ontvang signalen wanneer actie nodig is

Koppel andere systemen aan je boekhouding

Zaken doen

Je krijgt een oplossing gebaseerd op jouw behoefte, op wat je organisatie echt nodig heeft. Dashboards en rapportages geven je 24/7 inzicht in je eigen situatie. Je hebt grip op je business, bent flexibel en speelt snel in op nieuwe veranderingen.

24/7 inzicht met dashboards

Raadpleeg deze dashboards op elk device

Neem beslissingen op basis van feiten

Analyseer met handige filters

Combineer data uit meerdere bronnen

Wees de concurrenten een stap voor

Digitaliseringscheck

Om als bedrijf succesvol te zijn is het belangrijk om bezig te zijn met de juiste dingen. In de praktijk gaat nog veel tijd verloren aan administratieve handelingen, het uitvoeren van controles en het maken van rapporten. Ons advies is om zoveel mogelijk processen te automatiseren zodat er tijd overblijft voor echt belangrijke zaken! Als we kijken naar het volledige plaatje dan is het uitgangspunt om de basis op orde te hebben. De basis is uw ERP softwareprogramma, maar haalt u nu alles eruit wat er in zit? Om dit te kunnen bepalen adviseren wij u om te starten met de gratis Digitaliseringsscan op onze website.

Na het invullen van de gratis digitaliseringsscan ontvangt van ons een adviesrapport waarin uw score terug te vinden is hoe digitaal u werkt inclusief verbeterpunten.

Lees meer

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en jouw hiermee meer inzicht te geven in je eigen product. Ook voor jou is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw issue of vraag. Wij vinden het belangrijk dat wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel jouw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.

Contact
Customer Service