92%

Van de Nederlandse bedrijven gebruikt dagelijks rapportages

87%

Doet deze rapportages in spreadsheets

239

Spreadsheets zijn gemiddeld aanwezig binnen een bedrijf

1

BI Dashboard is genoeg om uw data inzichtelijk te maken

Creëer impact met data!

Softwarepakketten zijn vaak bedacht met het idee om eenvoudig gegevens te kunnen vastleggen en processen te ondersteunen. Het informeren van de gebruiker is veelal een onderschoven kindje. De standaard aanwezige rapporten zijn vaak star en bieden eenzijdig inzicht. Met behulp van Business Intelligence of maatwerk rapportages kan Consolit het verschil maken en inzichten creëren die standaard niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het combineren of consolideren van meerdere administraties of bronnen.
Ontdek onze mogelijkheden:

Business Intelligence

Maatwerk rapportages

Business Intelligence

De beste oplossing voor jou en je cliënten


Business Intelligence (BI) is binnen bedrijven een nog relatief onbekend begrip. Onbekend maakt onbemind wat ons betreft, want BI biedt ook voor iedere ondernemer vele mogelijkheden voor een toegankelijke prijs. Vaak wordt BI gerelateerd aan kostbare licenties en lange projecten. Dat is jammer, want dit is allang niet meer het geval. Met de opkomst van Microsoft Power BI is er een laagdrempelige oplossing voorhanden met een toegankelijke licentiestructuur. In combinatie met onze kennis en ervaring kunnen wij waardevolle BI dashboards leveren tegen een gunstige prijs.


Passende oplossingen: Standaard dashboards | Custom dashboards


https://consolit.nl/financieel/dashboards-rapportages/business-intelligence/

Maatwerk rapportages

De weg naar ultiem inzicht voor uw organisatie


Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om data binnen uw organisatie in te zetten. Wel zo makkelijk als u zelf nog geen helder beeld hierbij heeft. Heeft u dat wel? Dan specificeren wij dat samen met u. Vervolgens stellen wij een plan op, waarin wij op een heldere manier verwoorden hoe wij u gaan helpen uw data om te zetten in waarde. Als alle puntjes op de i staan, dan gaan wij voor u bouwen! Het resultaat zal u verbluffen. U kunt nu verder met waar u goed in bent: De organisatie naar een groeicurve sturen!


Belangrijk om te vermelden is dat u nauw betrokken wordt bij het hele proces. U kent uw bedrijf als geen ander, en wij koppelen deze kennis aan onze kennis op het gebied van BI. Uw behoefte is onze prioriteit.


Passende oplossingen: Custom dashboards


https://consolit.nl/financieel/dashboards-rapportages/maatwerk-rapportages/

Pakketten & Prijzen

Alle mogelijkheden in één overzicht! Enthousiast geworden hoe onze BI oplossingen ook voor jouw bedrijf het verschil kunnen maken? Geen probleem, wij hebben een eenvoudig pakketten- en prijzenoverzicht gemaakt. Hierin kun je gemakkelijk zien welke functionaliteiten bij welke software oplossing hoort! Je keuze kunnen maken of twijfel je tussen een aantal? Klik vrijblijvend op ‘Meer informatie’, vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt contact met je op!

Business Intelligence

| vanaf prijs per maand

Vanaf €595,- eenmalig bieden wij dé BI tool aan van dit moment, Microsoft Power BI. Door de laagdrempelige licentiestructuur en gebruiksvriendelijke interface is Microsoft Power BI voor ieder MKB bedrijf een waardevolle aanvulling. Mis je de juiste kennis voor het ontsluiten van data en het bouwen van dashboards? Met hulp van ons zusterbedrijf Orange Insights heb je binnen no-time de mooiste dashboards tot je beschikking.

Belangrijke features van BI

  • Altijd en overal actueel inzicht in cijfers en trends
  • Laagdrempelige instap met behulp van betaalbare templates
  • Na training de mogelijkheid om dashboards zelf uit te breiden of aan te passen

Standaard dashboards

€ nvt | vanaf prijs per maand

Vanaf €1.195,- eenmalig! Altijd en overal inzicht in uw belangrijkste financiële data. Analyseer en beslis op basis van feiten! Houd grip op het verkoopproces door inzicht in orders, verkoopkansen, offertes en klanten. Verbeter uw servicelevel en stuur uw projecten bij op basis van de actuele status. Houd uw projecten en contracten rendabel!

Belangrijke features van standaard dashboards

  • Plug and Play | Ga direct aan de slag!
  • Keuze uit diverse mogelijkheden
  • Al je dashboards mobiel toegankelijk

Maatwerk dashboards

€ nvt | vanaf prijs per maand

Vanaf €2.500,- eenmalig! Jouw data heeft je veel te vertellen. Hoe jij dit inzet, dat is aan jou. Data kan onder andere ingezet worden om inzichten te creëren die je een concurrentievoordeel opleveren.

Belangrijke features van maatwerk dashboards

  • Forecasting op basis van scenario’s
  • Root-cause analyses
  • Zet data in om uw processen te verbeteren

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen?

Vrijblijvend advies! Heb je vragen over hoe jouw bedrijf zich kan automatiseren en digitaliseren op inzichtelijk vlak? Benieuwd naar de mogelijkheden van onze software oplossingen in jouw onderneming? Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen contact met u op voor een verhelderend gesprek!

Kom met ons in contact
Customer Service