Basis op orde

Voorraadbeheer optimalisatie

Orde op zaken

Intensievere samenwerking met leveranciers en partners

Zaken doen

Inzicht in marktverschuivingen en behoeftes

Word jij de digitale groothandelaar van de toekomst?

Optimaliseer uw handelsprocessen met de ERP-oplossing voor jouw groothandel

Data digitaliseren wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om het aanleveren van productgegevens aan webshops en portalen of het inlezen van leveranciersinformatie in je ERP-software, pas als je de data digitaliseert speel je in op de veranderende behoefte van klanten en leveranciers. De technologische ontwikkelingen roepen vragen op. Hoe flexibel is jouw organisatie? Is je huidige ERP-software klaar voor de veranderingen in de handelsketen? Hoe houd jij de automatiseringskosten beheersbaar? Consolit geeft je duidelijkheid. Samen met ons inventariseren we jouw huidige situatie en stippelen we de route uit naar de juiste software oplossing, jouw succesvolle toekomst.

https://consolit.nl/homepage/service-projecten/basis-op-orde-3/

Visma.net

Je financiële hart en logistieke processen via de cloud overal toegankelijk!

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/groothandel/groothandel-barcodescanning-icoon/

Barcodescanning

Dé oplossing voor een volledig papierloos en foutloos magazijn!

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/service-projecten/functionaliteiten/financieel-rapportage/apps-icoon/

Apps en Koppelingen

Al je cruciale informatie op elke plaats, tijd en op elk device

Lees meer

Voel je thuis in jouw bedrijf

Samen op zoek naar de optimale software voor jou!

Consolit voelt zich betrokken bij jouw organisatie. Wij luisteren, denken met je mee en werken transparant. Je krijgt persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met je samen en begeleiden je tijdens het hele automatiseringstraject. Van het eerste contact tot aan met het moment dat je bedrijfssoftware werkt en succesvol draait.

Basis op orde

Voordat je de stap neemt om je automatiseringslandschap te gaan optimaliseren door orde op zaken te stellen dienen eerst je basisprocessen op orde te zijn. Met de basis op orde legt je het fundament voor alle vervolgacties binnen je automatisering.

Inventarisatie van de huidige administratieve handelingen

Inrichting van de huidige systemen

Trens en ontwikkeling binnen de groothandel branche

Huidige knelpunten blootleggen

Waar liggen de kansen

Met welke oplossing ga jij kansen benutten?

Orde op zaken

Nadat de basis op orde is ben je klaar voor de volgende stap. Door inzet van slimme automatisering worden processen gedigitaliseerd en ook digitaal op elkaar aangesloten. Je kunt meer werk aan met dezelfde mensen waarbij er minder fouten worden gemaakt.

Slimme signaalfuncties geven je de juiste focus en prioriteiten

Automatiseren van je basisprocessen

Logistieke stromingen digitaal met behulp van barcodes

Integratie met ketenpartners leidt tot efficiency

Laat je data werken en neem voorsprong op concurrenten

Uitbreiding distributiekanaal via de digitale groothandel

Zaken doen

In deze fase ben je meer en meer ‘in control’ en kun je beter toegevoegde waarde leveren binnen de keten.

Koppeling met zogenaamde 'Expert' systemen

Verbind je bedrijf 24/7 via apps en online platforms

Via data-analyse anticipeer je op ontwikkelingen

Wordt de strategische partner van jouw klanten

Er is ruimte voor nieuwe business modellen

Je bent trots en succesvol!

Wat verandert er voor jou?

De traditionele handelsketen verandert in een dynamisch online speelveld. Je merkt de veranderingen dagelijks. Nieuwe concurrenten betreden de markt, de marges staan onder druk en het logistieke proces is complexer dan ooit. Succes is niet meer vanzelfsprekend. Tegelijkertijd leidt de digitale ontwikkeling tot ongekende mogelijkheden voor de groothandel. Je benadert nieuwe markten, je omzetbereik groeit en met online data speel je in op de behoefte van de klant.

Bedrijfssoftware voegt waarde toe

De nieuwe situatie leidt tot een update van je bedrijfssoftware. De ERP-software speelt nog altijd een cruciale rol maar Business Intelligence, e-commerce en het Warehouse Management Systeem zijn minstens zo belangrijk. De verbinding tussen deze systemen en de ERP-software vormt de sleutel tot uw succes. U koppelt technologieën en specifieke oplossingen aan elkaar. Je creëert toegevoegde waarde.

Welke oplossing past het beste bij jou?

Download de brochure

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten voor de groothandel? Onze basis begint bij Visma.net! Download de brochure en ontdek of onze oplossing jouw organisatie kan helpen bij het digitaliseren en professionaliseren!

Visma.net ERP voor de groothandel

Agenda

Blijf op de hoogte!

Webinar Brincr

In een half uurtje maak je kennis met deze (groothandels)oplossing! Brincr is de flexibele en gebruiksvriendelijke online oplossing voor groothandelsbedrijven en webshops op het gebied van voorraadbeheer. ​​​​​​​Zo heb je één online applicatie voor het beheer van orders en voorraad én voor je boekhouding. Met Brincr beschik je over: - Voorraadbeheer (vrije voorraad, verwachte voorraad etc.); - Orderverwerking (offerte, order, factuur); - Logistiek (picklist, pakbon, dropshipping) - Inkooporders maken en registreren; - B2b-bestelportaal.

Consolit Praat: BI voor de ondernemer

Wij willen graag met jou in gesprek! Geen gesprekken over ingewikkelde software of verkooppraatjes, maar echt de diepte in over de ontwikkeling van de markt! In deze editie: Business Intelligence voor de ondernemer. Niet alleen informatie vanuit ons, maar sparren en ervaringen delen over interessante trends en ontwikkelingen die invloed hebben op jouw onderneming. Onder het genot van een goed ontbijt kom je tot nieuwe inzichten!

Webinar Visma.net

Maak kennis met Visma.net. Dé slimste cloudoplossing voor jouw onderneming.

Customer Service