SCANVIEW | Slimme scan oplossing

Wij optimaliseren en automatiseren je logistieke processen

Ben jij op zoek naar extra ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden en toe aan een professionaliseringsslag? Consolit Scanning biedt met ScanView de oplossing voor jouw magazijn! Als je bijvoorbeeld kijkt naar magazijnverplaatsingen en goederenontvangst, of naar voorraadbeheer en uitgiftes, zou het dan niet enorm veel tijd schelen wanneer je zou werken met een scanfunctionaliteit? Dit wordt op een simpele manier ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar je bedrijfssoftware.

 

MAGAZIJN ONTVANGSTEN

WEGZET VOORSTELLEN

ORDERPICKING

UITGANGSCONTROLE

VERPLAATSINGEN

INVENTARISATIE

MAGAZIJN ONTVANGSTEN

Verwerking van ‘te ontvangen inkooporders’ en ‘te verwerken ontvangsten’ (ontvangstbladzijden). Daarnaast is er een handige filterfunctie waarop gefilterd kan worden op leverancier, referentie (te scannen) en ontvangstdatum. Werk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk met inkooporders/ontvangsten en duidelijke inkooporderregels. Invoer van artikelen gaat dynamisch en snel en je hebt daarnaast de mogelijkheid om handmatig aantallen in te voeren en aan te passen. Deze ingescande gegevens zijn af te schermen per gebruiker en je maakt eenvoudig een overzicht met de gescande aantallen.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/magazijn-ontvangsten/

WEGZET VOORSTELLEN

https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/wegzet-voorstellen/

ORDERPICKING

Werk overzichtelijk met te pakken verkooporders die tevens instelbaar zijn per gebruiker (lijst/vaste volgorde). Een overzicht met orderregels waarin je pakinstructie per order en per artikel kan invoeren inclusief voorgangsbalk. Gericht inscannen met verschillende locaties door de optie ‘Scan locatie’ en ‘Scan artikel’, met ook hier de mogelijkheid om handmatig aantallen in te voeren. Maak vervolgens een eenvoudig overzicht met de gepakte aantallen. Je verkooporder kan direct verwerkt worden in je bedrijfssoftware (pakbon afgedrukt/te factureren). Deze directe verwerking is instelbaar in je eigen administratie.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/orderpicking/

UITGANGSCONTROLE

https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/uitgangscontrole/

VERPLAATSINGEN

Tijdens het scannen kun je de ‘Vrij verplaatsen’ door regels toe te voegen. Een handige functionaliteit bij het verplaatsen van resultaten is het aangeven van de bron locatie, om vervolg het te verplaatsen artikel te scannen en vervolgens een doel locatie te koppelen. De draad kwijt waar je gebleven bent? Geen probleem met ScanView, bekijk gemakkelijk een overzicht van de verplaatste artikelen! In dit overzicht heb je ook de mogelijkheid om handmatig verplaatsingen toe te voegen en te verwijderen. De verplaatsing wordt daarnaast direct verwerkt in je software pakket en de deze directe verwerking is instelbaar in je administratie.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/verplaatsingen/

INVENTARISATIE

https://consolit.nl/homepage/groothandel/barcodescanning/inventarisatie/

Functionaliteiten Scanview app

Bekijk hier de verschillende functionaliteiten van onze barcodescanning app!

  • Screenshot 1
  • Screenshot 2
  • Screenshot 3
  • Screenshot 4
  • Screenshot 5
  • Screenshot 6
Screenshot 0

Leaflet Scanview

Download onze leaflet

De informatie van onze barcodescanning oplossing eens rustig nalezen in een overzichtelijke leaflet? Download deze visual en overtuig je collega's van de meerwaarde van ScanView!

Leaflet ScanView

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst

Customer Service