Veilig, digitaal en online

Jouw tijdsdruk managen

Minimaal handmatig werk

Inzicht in verschuivingen en behoeftes

Op weg naar een digitale groothandel

Optimaliseer uw handelsprocessen met de ERP-oplossing voor groothandel

Data digitaliseren wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om het aanleveren van productgegevens aan webshops en portalen of het inlezen van leveranciersinformatie in jouw ERP-software, pas als je de data digitaliseert speel je in op de veranderende behoefte van klanten en leveranciers. De technologische ontwikkelingen roepen vragen op. Hoe flexibel is jouw organisatie? Is jullie huidige ERP-software klaar voor de veranderingen in de handelsketen? Hoe houdt je de automatiseringskosten beheersbaar? Consolit geeft je duidelijkheid. Samen met jou inventariseren we je huidige situatie en stippelen we de route uit naar jouw optimale softwareoplossing, jouw toekomst!

Wat verandert er voor jou?

De traditionele handelsketen verandert in een dynamisch online speelveld. U merkt de veranderingen dagelijks. Nieuwe concurrenten betreden de markt, de marges staan onder druk en het logistieke proces is complexer dan ooit. Succes is niet meer vanzelfsprekend. Tegelijkertijd leidt de digitale ontwikkeling tot ongekende mogelijkheden voor de groothandel. U benadert nieuwe markten, uw omzetbereik groeit en met online data speelt u in op de behoefte van de klant.

Bedrijfssoftware voegt waarde toe

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor uw klanten maar ook voor uw eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. U digitaliseert en minimaliseert uw administratieve handelingen. U heeft realtime inzicht in openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en u heeft grip op projecten. U stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog, u behaalt meer rendement.

Gedreven, slagvaardig & Betrokken

Ondersteuning van A tot Z

ERP-software voor de groothandel gaat verder dan voorraadbeheer, de financiële administratie en een factuurprogramma. Wat uw ambitie ook is, u boekt pas succes met uw software als de basis op orde is. Een update van uw huidige ERP-software of een geheel nieuw softwarepakket is het begin. Vervolgens digitaliseert u de beschikbare data en laat u de verschillende systemen samenwerken met de ERP-software en met elkaar. Uw bedrijfssoftware is er klaar voor. De digitale wereld ligt aan uw voeten.

Handige functionaliteiten voor de groothandel

Consolit begeleid je tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat jouw bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we je ambities koppelen aan de mogelijkheden van je collega’s, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kunt u succesvol zakendoen. Wij zijn betrokken bij jouw situatie en geven je persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook jij voelt je betrokken.

Integreer met derde systemen

Vooraadbeheer

Overal mobiel

Flexibel en aanpasbaar

Financiën

Business Intelligence

Basis op orde

Je wilt vooruit. Maar hoe ga jij je plek verdienen in de vernieuwde handelsketen? Je zoekt naar oplossingen. Samen met Consolit focus je eerst op jouw ERP-software. U brengt structuur aan in uw administratie. Verkoop, Inkoop, Logistiek, Financiën. De basisprocessen verlopen soepel en staan met elkaar in verbinding. U gebruikt de ERP-software waar het voor bedoeld is.

Orde op zaken

Jouw ERP-software staat als een huis, maar de markt vraagt meer van je. We digitaliseren jouw data en koppelen andere systemen aan de ERP-software. Zo optimaliseer je met het Warehouse Management Systeem je voorraadbeheer, onderhoud je met het Product Informatie Management Systeem de artikelbestanden zo efficiënt mogelijk en biedt je met e-commerce een online verkoopplatform. Jouw klanten profiteren van de koppeling tussen de verschillende systemen. Je hebt een online productcatalogus met actuele prijzen. Je klanten kopen in jouw webshop en hebben de producten snel in huis.

Zaken doen

De markt verandert en jij verandert mee. Je bent bereikbaar voor je klanten. Op ieder moment van de dag. Via laptop, mobiel en tablet. Met jouw softwareoplossing maak je een efficiencyslag. Je bespaart tijd en geld. De omzet stijgt, de marges zijn goed. Dashboards en rapportages geven je realtime inzicht in de cijfers en in de voorraad. Je bent daarnaast flexibel en speelt snel in op nieuwe veranderingen. De klanten blijven bij je en nieuwe klanten vinden jou!

Blogserie Visma.net

Wij zijn gestart met een uitgebreide blogserie over onze cloudoplossing Visma.net. In elke gloednieuwe blog beschrijven wij een onderwerp / aspect van Visma net ERP in de cloud. Deze nieuwe en slimme cloudsoftware heeft namelijk veel voor jou in petto! Zo gaat de eerste blog over voordelen van cloudsoftware in het algemeen. De volgende blogs gaan dieper in op hoe Visma net unieke features heeft die voor u als bedrijf het verschil gaan maken en hoe Consolit hierbij ondersteunt. Ga lezen!

Support

Heb je vragen over jouw bedrijfssoftware? Bij onze supportdesk ben je aan het juiste adres voor de snelle en efficiënte beantwoording van uw vragen over de software, modules en apps van Consolit Service en Projecten.

 

Onze gecertificeerde supportmedewerkers dragen zelf een oplossing aan of brengen de juiste mensen in stelling om je vraag te beantwoorden. Kortom: de supportdesk vormt één aanspreekpunt voor alle vragen over onze software. Met ons Remote support (bureaubladovername) kunnen wij de sessie van u overnemen. Wil je direct starten met TeamViewer ? Klik op de button rechts in je scherm! Via TeamViewer wordt vervolgens de connectie opgezet om de sessie te kunnen overnemen.

Kom met ons in contact!

Heb jij vragen of ben je nieuwsgierig?

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en jouw hiermee meer inzicht te geven in je eigen product. Ook voor jou is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw issue of vraag. Wij vinden het belangrijk dat wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel jouw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.


 


Of ben je nieuwsgierig naar onze (digitale) groothandel oplossingen in jouw organisatie? Neem contact op en wij vertellen je graag meer over onze (ondersteunings-) mogelijkheden. Je kunt elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 88 619 00 00 of door een bericht te sturen via het formulier hiernaast!


Algemeen contactformulier
Customer Service