Uw financiële hart via de cloud overal toegankelijk

Geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen

Tijdrovende rapporten verleden tijd met inzichtelijke dashboards

Dé slimste cloudoplossing voor jouw administratie!

Inzicht & Efficiencywinst | Veilige automatisering | Mobiliteit & Flexibiliteit

We automatiseren je administratieve processen in de cloud met een veilige oplossing die voldoet aan alle wettelijke eisen. Realtime inzicht in je cijfers en handmatige handelingen worden geminimaliseerd met uw KPI’s in een overzichtelijk dashboard. Daarnaast is Visma.net Financials op alle devices overal toegankelijk en de software groet mee met jouw bedrijf, waardoor processen gestroomlijnd blijven!

Visma.net Subrekeningen #3

Met Visma.net Subrekeningen kun je een grootboekrekening opsplitsen in kleinere, meer specifieke rekeningen. Oftewel: een verbijzondering van het grootboek, in meerdere zelf te benoemen dimensies. U gebruikt dimensies als invalshoek voor financiële rapportages, analyses en dashboards, om aan te geven welke informatie u nodig heeft voor jouw bedrijfsvoering. Denkt u hierbij aan kostenplaats, kostensoort, productgroep, regio, filiaal, branche of land. Wat u hiermee in feite doet, is het verrijken van de financiële transacties met de extra dimensies, precies zoals u het hebben wilt. Heel eenvoudig en overzichtelijk.

Lees meer

Visma.net Landed Cost #4

Met de functionaliteit Landed Cost kun jij op eenvoudige wijze alle kosten die horen bij de kostprijs van een artikel, direct registreren en automatisch toewijzen. Hiermee krijg je de werkelijke kostprijs van een artikel! Deze zuivere kostprijs is o.a. van belang voor de margeberekeningen van verkooptransacties. Dan weet je tenminste zeker dat je de juiste marges heeft, en dat je verkooptransactie echt voldoende oplevert! Daarnaast geeft het inzicht in de werkelijke voorraadwaarde en is hiermee een belangrijk onderdeel van verantwoord voorraadbeheer.

Lees meer

Samen naar een optimale financiële cloud!

Dé cloudoplossing die volledig aanpasbaar is aan complexe bedrijfsbehoeften

Automatisering

Meerdere entiteiten

Eigen dashboards

Rolgebaseerd werken

Vergaande digitalisering

Automatisering

Verminder handmatige verwerkingen, automatiseer uw financiële administratie


De erp-cloudoplossing Visma.net Financials biedt verregaande automatisering van jouw financiële processen. Zo verminder je het aantal handmatige handelingen en verklein je de kans op fouten waardoor je efficiënter kunt werken. Dit zorgt voor actuele en betrouwbare inzichten. Doordat verschillende processen binnen je organisatie integraal worden geautomatiseerd win je aan efficiëntie binnen de organisatie en kun jij je meer bezighouden met bijsturen en vooruitkijken.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/usp/

Meerdere entiteiten

Eenvoudige rekening-courantverwerking en financieel totaaloverzicht tussen vestigingen


Visma.net Financials heeft functionaliteit speciaal ontworpen voor bedrijven met meerdere vestigingen, dochterondernemingen of entiteiten. Het eenvoudig toevoegen van de structuur met meerdere entiteiten aan je administratie helpt je bij het opzetten, standaardiseren, controleren én stroomlijnen van financiële administraties die onder dezelfde boekhouding vallen.


De functionaliteit maakt rekening-courantverwerking en het genereren van een financieel totaaloverzicht voor deze administraties eenvoudig.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/functionaliteiten-meerdere-entiteiten/

Eigen dashboards

Breng focus aan in uw werk, door gebruik van een eigen dashboard


Stel zelf eenvoudig je dashboard samen en houd zo controle op je financiële processen. Zo heb je in één oogopslag inzicht in de financiële gezondheid van je onderneming.


Met behulp van de door jou gedefinieerde prestatie-indicatoren krijg je grip op de ondernemingsdoelstellingen en grijp je indien nodig tijdig in. Snel kunnen bijsturen op basis van de juiste inzichten is tegenwoordig een must om succesvol te kunnen zijn.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/functionaliteiten-eigen-dashboards/

Rolgebaseerd werken

Slim inrichten van functiescheiding


Visma.net Financials zorgt ervoor dat je financiële processen gestroomlijnd zijn en dat rolgebaseerd werken vereenvoudigd wordt. Het systeem zorgt voor een gestructureerd werkproces en ondersteunt je werknemers om hun rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen binnen de organisatie.


Visma.net biedt hierin een zeer grote flexibiliteit, zodat het werkproces en de rollen optimaal aansluit bij jouw behoeften.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/functionaliteiten-rolgebaseerd-werken/

Vergaande digitalisering

E-facturatie en scan- en herkenservices


Verzend facturen met een druk op de knop en ontvang e-facturen direct in je administratie. Ontvang je nog facturen per e-mail? Stuur deze door naar een van de scan- en herkenservices.


Gestroomlijnde goedkeuring workflow


Automatiseer het goedkeuringsproces van inkomende facturen volledig. Bepaal zelf wie hierbij binnen je organisatie een rol speelt. De door jou aangewezen personen worden automatisch via e-mail en de app op de hoogte gebracht wanneer er een factuur klaarstaat waarvoor goedkeuring is vereist.


Directe bankkoppeling


Verminder handmatige handelingen die gepaard gaan met het verzenden van elektronische betalingen en het ontvangen van afschriftregels. Zorg binnen je organisatie voor een veilig, snel en eenvoudig elektronisch betaalproces. Door de gestroomlijnde workflow die hierdoor ontstaat ben je veel minder tijd kwijt aan betalingen.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/visma-net-3/

Welke oplossing past het beste bij jou?

Download de brochure

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten voor de groothandel? Onze basis begint bij Visma.net! Download de brochure en ontdek of onze oplossing jouw organisatie kan helpen bij het digitaliseren en professionaliseren!

Brochure Visma.net

Pakketten & Prijzen

Welke oplossing past bij jou?

Enthousiast geworden hoe Visma.net ook voor jouw bedrijf het verschil kan maken? Geen probleem, wij hebben een eenvoudig pakketten- en prijzenoverzicht gemaakt. Hierin kun je gemakkelijk zien welke functionaliteiten bij welke software oplossing hoort. Deze pakketten bieden we daarnaast aan voor een vast maandabonnement voor een scherpe prijs! Je keuze kunnen maken of twijfel je tussen een aantal? Klik vrijblijvend op ‘Meer informatie’, vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt contact met je op!

Visma.net Financieel

€ 239 | vanaf prijs per maand

Automatiseer je (complexe) financiële processen met Visma.net Financials en houd meer tijd over voor de bewaking van je bedrijfsdoelstellingen en het geven van strategische adviezen.

Enkele belangrijke features

 • Stel zelf je dashboard samen en houd controle op je financiële processen.
 • Definieer toegangsbeveiliging d.m.v. gebruikersrollen en geef medewerkers op dataniveau toegang.
 • Automatiseer het goedkeuringsproces van inkoopfacturen en declaraties.
 • Beheer elektronische betalingen en banktransacties rechtstreeks in je financiële systeem.
 • Verstuur eenvoudig btw- en icp-aangifte naar de Belastingdienst.
 • Werk met verschillende entiteiten en verwerk de boekhouding van verschillende bedrijven.

Visma.net Financieel + Logistiek

€ 379 | vanaf prijs per maand

Een totaaloplossing voor het automatiseren van (groot)handelsprocessen met de krachtige financiële basis van Visma.net Financials.

Enkele belangrijke features

 • Richt je administratieve proces per ordersoort in zodat de afhandeling je bedrijfsproces volgt
 • Geef korting op document-, regel- of groepsniveau
 • Bereken automatisch de totale kosten van producten (landed cost) en de nieuwe kostprijs voor het product
 • Automatische voorraadaanvulling op basis van door jou bepaalde randvoorwaarden
 • Traceer met partij-/serieregistratie producten van leverancier tot afnemer en vereenvoudig kwaliteitscontrole
 • Lever met dropshipment producten rechtstreeks via uw leveranciers aan klanten

Plan direct een demonstratie in!

Geheel vrijblijvend

Benieuwd naar de mogelijkheden van Visma.net Financieel binnen jouw organisatie? Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak! Rekening houdend met de huidige maatregelen kunnen onze demonstraties (als dit mogelijk is) op locatie plaats vinden, anders via online communicatie.

Wij helpen u graag!
Customer Service