Efficiency

Met Visma.net Logistics ben jij als groothandel in staat efficiënter te werken en kun jij je groeiambities realiseren met hetzelfde aantal mensen!

Kosten verlagend

Met Visma.net Logistics krijg je inzicht en grip in de kosten per order op weg naar een beter bedrijfsresultaat.

Samenwerking

Visma.net Logistics beschikt over moderne API software die jouw ERP-software optimaal laat samenwerken met andere expert partners.

Dé cloudoplossing voor digitale groothandelsbedrijven

Verklein de foutmarge en behaal succes met automatisering!

Visma.net Logistics als basis voor jouw digitale groothandel

Automatiseer met cloudoplossing Visma.net jouw groothandelsbedrijf. Optimaliseer je voorraad- en orderbeheer. Werk met geautomatiseerde procesondersteuning en realtime informatie over je in- en verkopen, binnenkomende en uitgaande goederen en informeer klanten trefzeker over leverdata en prijzen. Maak eigen interactieve analyses, draaitabellen en dashboards en zoom in op wat voor jou van belang is. Combineer onze financiële en logistieke software oplossingen en blijf al je concurrenten voor door een hogere efficiëntie, grotere tijd- en kostenbesparingen, meer tevreden klanten en betere marges!

Blogserie Visma.net

Wij zijn gestart met een uitgebreide blogserie over onze cloudoplossing Visma.net. In elke gloednieuwe blog beschrijven wij een onderwerp / aspect van Visma net ERP in de cloud. Deze nieuwe en slimme cloudsoftware heeft namelijk veel voor jou in petto! Zo gaat de eerste blog over voordelen van cloudsoftware in het algemeen. De volgende blogs gaan dieper in op hoe Visma net unieke features heeft die voor u als bedrijf het verschil gaan maken en hoe Consolit hierbij ondersteunt. Ga lezen!

Kenmerken Visma.net Logistics

Dé cloudoplossing die volledig aanpasbaar is aan complexe bedrijfsbehoeften

Automatisering

Vestigingen

Dashboards en Rapportages

Eigen analyses

Rolgebaseerd werken

Landed Cost

Automatisering

Automatiseer uw voorraadbeheer, inkoop & verkoop

Automatiseer met Visma.net Logistics je voorraadbeheer, inkoop- en verkoopproces en richt je handelsprocessen doelmatiger in. Zo bespaar je tijd en geld. Krijg bijvoorbeeld automatisch besteladvies op basis van het voortschrijdend gemiddelde en eventueel seizoensinvloeden. Dit bespaart veel handmatig werk en voorkomt teveel of te weinig voorraad. Zo werk je efficiënter, kun je flink besparen en lever je een beter eindresultaat.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-logistiek/automatisering/

Vestigingen

Altijd het overzicht bij meerdere vestigingen

De functionaliteit Vestigingen in Visma.net is speciaal ontworpen voor bedrijven met meerdere vestigingen, dochterondernemingen of entiteiten. Het eenvoudig toevoegen van de structuur met meerdere entiteiten aan je handelsadministratie helpt je bij het opzetten, standaardiseren, controleren én stroomlijnen van administraties die onder dezelfde boekhouding vallen. Ook de rekening-courantverwerking voor deze administraties wordt dankzij Vestigingen zeer eenvoudig.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/functionaliteiten-meerdere-entiteiten/

Dashboards en Rapportages

Breng focus aan in uw werk, door gebruik van een eigen dashboard

Dankzij jou eenvoudig zelf samengestelde dashboard, heb je altijd direct inzicht in uw gegevens. Met een druk op de knop heb je een actueel overzicht van bijvoorbeeld je meest verkochte artikelen of van je beste klanten. Houd grip op je voorraden, inkopen en verkopen, maak de juiste tactische keuzes en optimaliseer je marges.


Uitgebreide rapportage mogelijkheden met onze BI oplossing | Orange Insights

Business Intelligence (BI) is binnen de groothandel een nog relatief onbekend begrip. Onbekend maakt onbemind wat ons betreft, want BI biedt veel mogelijkheden voor een toegankelijke prijs. Vaak wordt BI gerelateerd aan kostbare licenties en lange projecten. Dat is jammer, want dit is allang niet meer het geval. Met de opkomst van Microsoft Power BI is er een laagdrempelige oplossing voorhanden met een toegankelijke licentiestructuur. Onze zusteronderneming Orange Insights richt zich volledig op BI en ontdek op de website alle mogelijkheden!


https://consolit.nl/homepage/groothandel/apps-koppelingen/power-bi-connector/

Eigen analyses

Precies het inzicht dat je nodig hebt

Met Visma.net Logistics maak je analyses en draaitabellen op maat voor relevante informatiebehoefte. Je zoomt in op de gegevens waarover je meer wilt weten. Zo weet je direct welke actie je moet ondernemen!


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/usp/

Rolgebaseerd werken

Slim inrichten van functiescheiding

Met behulp van Visma.net Logistics zorg je voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen en vereenvoudig je rolgebaseerd werken. Dankzij de software beschik je over een gestructureerd werkproces en ondersteun jij je werknemers om hun rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen binnen de afdeling en organisatie.


De zeer grote flexibiliteit van Visma.net zorgt dat het werkproces en de rollen optimaal aansluiten bij je (bedrijfs)behoeften. Door medewerkers met verschillende autoriteitsinstellingen te laten werken, kun jij de dynamiek tussen bijvoorbeeld voorraadbeheer en verkoop verbeteren. Zorg dat de voorraad beter in lijn wordt gebracht met de vraag, beter aan de klantwens voldoet én je bedrijf dus een beter eindresultaat behaalt.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-financieel/functionaliteiten-rolgebaseerd-werken/

Landed Cost

Wijs kosten toe aan inkoopfacturen voor een zuivere winstmarge per product

Visma.net Logistics berekent voor jou bijvoorbeeld automatisch de totale kosten voor het vervoer en de ontvangst van producten (‘landed cost’) door het toewijzen van de kosten per gewicht, waarde of hoeveelheid. Daarop wordt automatisch de nieuwe kostprijs voor het product berekend. Na het bepalen van de landed cost heb je inzicht in de werkelijke winstmarges en kun je de routines voor het bijvullen van de voorraad onder de loep nemen en verder optimaliseren ten gunste van je marges.


https://consolit.nl/homepage/groothandel/visma-net/visma-net-logistiek/landed-cost/

Pakketten & Prijzen

Welke oplossing past bij jou?

Enthousiast geworden hoe Visma.net ook voor jouw bedrijf het verschil kan maken? Geen probleem, wij hebben een eenvoudig pakketten- en prijzenoverzicht gemaakt. Hierin kun je gemakkelijk zien welke functionaliteiten bij welke software oplossing hoort. Deze pakketten bieden we daarnaast aan voor een vast maandabonnement voor een scherpe prijs! Je keuze kunnen maken of twijfel je tussen een aantal? Klik vrijblijvend op ‘Meer informatie’, vul je gegevens in en één van onze adviseurs neemt contact met je op!

Visma.net Logistiek

€ 379 | vanaf prijs per maand

Een Logistieke totaaloplossing voor het automatiseren van (groot)handelsprocessen met de krachtige financiële basis van Visma.net Financials.

Enkele belangrijke features

 • Richt je administratieve proces per ordersoort in zodat de afhandeling je bedrijfsproces volgt
 • Geef korting op document-, regel- of groepsniveau
 • Bereken automatisch de totale kosten van producten (landed cost) en de nieuwe kostprijs voor het product
 • Automatische voorraadaanvulling op basis van door jou bepaalde randvoorwaarden
 • Traceer met partij-/serieregistratie producten van leverancier tot afnemer en vereenvoudig kwaliteitscontrole
 • Lever met dropshipment producten rechtstreeks via uw leveranciers aan klanten

Visma.net Financieel

€ 239 | vanaf prijs per maand

Automatiseer uw (complexe) financiële processen met Visma.net Financials en houd meer tijd over voor de bewaking van uw bedrijfsdoelstellingen en het geven van strategische adviezen.

Enkele belangrijke features

 • Stel zelf je dashboard samen en houd controle op je financiële processen.
 • Definieer toegangsbeveiliging d.m.v. gebruikersrollen en geef medewerkers op dataniveau toegang.
 • Automatiseer het goedkeuringsproces van inkoopfacturen en declaraties.
 • Beheer elektronische betalingen en banktransacties rechtstreeks in je financiële systeem.
 • Verstuur eenvoudig btw- en icp-aangifte naar de Belastingdienst.
 • Werk met verschillende entiteiten en verwerk de boekhouding van verschillende bedrijven.

Plan direct een demonstratie in!

Geheel vrijblijvend

Benieuwd naar de mogelijkheden van Visma.net Logistiek binnen jouw organisatie? Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak! Rekening houdend met de huidige maatregelen kunnen onze demonstraties (als dit mogelijk is) op locatie plaats vinden, anders via online communicatie.

Vraag
Customer Service