Hoi, leuk je te ontmoeten!

Consolit is jouw logische adviseur voor je bedrijfsautomatisering

Je bedrijfssoftware verdient aandacht. Je onderneemt en hebt ambities. Wil je meer omzet, meer rendement of een hogere efficiency? Wil je beter samenwerken met je klanten of meer grip op jouw business? Consolit helpt je om die ambities waar te maken en jouw doelstellingen te behalen. Wij adviseren je over jouw bedrijfsautomatisering, optimaliseren je bedrijfsprocessen en leveren een softwarepakket op maat!

 

Wist je trouwens dat Consolit een afgeleide is van Consultancy en Solutions in IT? Daar maak je al uit op waar Consolit voor staat. Een optimale dienstverlening voor de klant met de beste oplossingen op IT-gebied!

Consolit maakt ambities waar

Met de softwareoplossingen van Consolit maak je ambities waar. Maar door jou van dienst te zijn, maken wijzelf ook ambities waar! Zowel in cijfers als in dienstverlening. Wij zijn gegroeid van drie medewerkers bij de start in 2000 naar 30 vandaag. In samenwerking met onze softwarepartners Visma, Basecone, Elvy, Software Gemak/ Accountancy Gemak en Microsoft (Power BI) zijn wij op zoek naar de beste software oplossingen voor jou. Zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor ieder probleem, voor iedere onderneming.

Onze werkwijze

Wij begeleiden je tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat je bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we je ambities koppelen aan de mogelijkheden van je medewerkers, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kun jij succesvol zakendoen. Wij zijn betrokken bij je situatie. Wij geven je dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook jij voelt je betrokken!

Gedreven, slagvaardig & Betrokken

Ondersteuning van A tot Z

Onze adviseurs denken graag met je mee. Ze zijn gedreven, slagvaardig en betrokken. Met hun kennis en praktijkervaring bieden zij een passende oplossing voor jou! Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, een optimaliseringsslag of het professionaliseren van je onderneming, wij ondersteunen jouw in het volledige proces!

Onze aanpak

Consolit begeleidt jou tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat jouw bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we jouw ambities koppelen aan de mogelijkheden van je collega’s, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kun jij succesvol zakendoen! Wij zijn betrokken bij je situatie. Wij geven je dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook jij voelt je betrokken!

Basis op Orde

Orde op Zaken

Zaken doen

Een overzichtelijke softwareoplossing die eenvoudig is in gebruik, dat is de kracht van Consolit Service & Projecten voor Lödige Benelux B.V.

Lödige Benelux B.V. | Arthur van Brink | Algemeen Directeur

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk binnen de software. Ik ben nog nooit tegen beperkingen aangelopen.

Nusman Installatietechniek B.V. | Persoonsnaam | Functie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wordt onderdeel van onze community!

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en jouw hiermee meer inzicht te geven in je eigen product. Ook voor jou is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw issue of vraag. Wij vinden het belangrijk dat wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel jouw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.


 


Of ben je nieuwsgierig naar onze MKB en oplossing in jouw organisatie? Neem contact op en wij vertellen je graag meer over onze (ondersteunings-) mogelijkheden. Je kunt elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 88 619 00 40 of door een bericht te sturen via het formulier hiernaast!


Algemeen contactformulier

Vacatures

Werken bij Consolit

Afstudeerstage Marketing

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage kijk je met een frisse blik in het bedrijf, doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing.

Projectcoördinator / medewerker bedrijfsbureau

Ben jij secuur, veelzijdig, flexibel en daarnaast ook nog eens doortastend en klantgericht? Heb je affiniteit met bedrijfssoftware en vind je het een kick om samen met collega’s, projecten op professionele wijze tot een goed eindresultaat te brengen? Dan zoeken wij jou!

Open sollicitatie

Stuur je CV op en wie weet ben jij binnen de kortste keren onderdeel van ons team!

Customer Service