Basis op orde

Minder administratief werk en verbeterd artikelbeheer

Orde op zaken

Optimale bewaking van projecten en budgetten

Zaken doen

Integrale beheersing van de bedrijfsvoering en handige apps

Altijd grip en inzicht in je service- & projectadministratie!

Met onze Consolit Service & Projecten oplossingen

Je weet precies wat je doet.  Je rondt een volgend project binnen de afgesproken tijd af of jullie servicemonteur levert razendsnel een oplossing bij een noodsituatie. De klanten zijn tevreden. Nieuwe opdrachten lonken. Maar de behoefte van jullie klanten verandert.

Het uitgangspunt is om de basis op orde te krijgen. De basis is je ERP software. Haal je nu alles er uit wat er in zit? Om dit te kunnen bepalen, adviseren wij je om de gratis digitaliseringscheck op onze website in te vullen.

https://consolit.nl/homepage/service-projecten/apps/service-icoon/

Installatie en Onderhoud

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/service-projecten/beveiliging-2/

Beveiliging

Lees meer
https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-en-onderhoud-overzicht/

Elektrotechniek

Lees meer

Ons Service & Projecten stappenplan

Voel je thuis in jouw bedrijf en maak de efficiencyslag naar de toekomst! Consolit voelt zich betrokken bij jouw organisatie. Wij luisteren naar je, denken met je mee en werken transparant. Je krijgt persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met jou samen en begeleiden je tijdens het hele automatiseringstraject. Van het eerste contact tot aan met het moment dat jullie bedrijfssoftware werkt. Welk type financiële ondernemer je ook bent, ons 3-stappenplan resulteert in de oplossing die jij nodig hebt voor jouw unieke situatie. In stap 1 brengen we samen de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kun je succesvol zaken doen!

Basis op orde

De klanten vragen steeds meer van je. Jij bedient ze graag. Maar denk je ook aan jezelf? We zetten de mogelijkheden voor je op een rij en richten je basisprocessen efficiënt in. De financiële administratie maar ook de service- en projectadministratie. Je hebt inzicht in je cijfers, promoveert offertes tot orders en factureert. Projecten lopen volgens plan, de urenregistratie klopt en het contractbeheer is op orde. Benieuwd naar onze expertise in de branches en de specifieke oplossingen? Of heb je interesse in onze algemene oplossing? Neem contact op!

Klanten vragen meer & stellen hoge eisen

Aan de slag met efficiënte basisprocessen

Financiële, service, & projectadministratie

Altijd inzicht in cijfers, offertes en facturen

Projecten lopen volgens plan

Urenregistratie & contractbeheer is op orde

Orde op zaken

We digitaliseren alle data en koppelen de verschillende systemen aan elkaar. Met de basismodule maak je al stappen. Je optimaliseert bijvoorbeeld je planning en urenregistratie. Klanten zien je servicemonteurs voor preventief onderhoud. Je voorkomt storingen. En bij noodgevallen los je snel het probleem op. Je kunt direct zien wie de spoedstoring op het einde van de werkdag nog kan oppakken. Verder heb je inzicht in de actuele kosten. Bij offertetrajecten calculeer je nauwkeurig. De kans op fouten is minimaal. Jouw offertes zijn competitief.

Digitaliseren je data en koppelen systemen

Optimaliseer je planning en urenregistratie

Klanten zien monteurs voor preventieve service

Je voorkomt storingen en lost noodgevallen op

Altijd inzicht in actuele kosten

Correcte en nauwkeurige offertes

Zaken doen

Jouw software biedt oplossingen voor de klant én voor jezelf. Koppelingen met externe pakketten leiden tot nóg meer efficiency, je hoeft maar éénmalig gegevens in te vullen. En het gebruik van mobiele applicaties levert je meer declarabele uren op omdat je medewerkers altijd en overal hun werkzaamheden registreren. Dashboards en rapportages geven je 24/7 inzicht in de cijfers. Jij speelt in op de cijfers en adviseert de klant op de juiste momenten. Je bent niet zomaar een leverancier, je bent een strategisch partner voor je klant.

Software biedt oplossingen voor jou en je klant

Efficiënte koppeling met externe pakketten

Mobiele apps leveren meer declarabele uren

Dashboards & rapporteren geven 24/7 inzicht

Adviseer je klant op de juiste momenten

Je bent dé strategische partner van je klant

Wat verandert er voor jou?

Je klanten vinden hun weg op het internet. Ze zien wat er in de markt gebeurt. Hun behoefte verandert. Ten eerste eisen ze meer kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De marges gaan omlaag. Verder vragen ze om een hogere efficiency. Je planning staat onder druk. Ook willen ze inzicht in de actuele situatie. Rapportages zijn belangrijker dan ooit. Bovendien verwachten je klanten een proactieve en flexibele werkwijze. Je service wordt complexer.

Lees meer

Meer rendement

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor je klanten maar ook voor jouw eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. Je digitaliseert en minimaliseert jw administratieve handelingen. Je hebt realtime inzicht in je openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en je hebt grip op projecten. Je stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog, je behaalt meer rendement.

Lees meer
Een overzichtelijke softwareoplossing die eenvoudig is in gebruik, dat is de kracht van Consolit Service & Projecten voor Lödige Benelux B.V.

Lödige Benelux B.V. | Arthur van Brink | Algemeen Directeur

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk binnen de software. Ik ben nog nooit tegen beperkingen aangelopen.

Nusman Installatietechniek B.V. | Mark Nusman | Algemeen Directeur

Welke oplossing past het beste bij u?

Download de brochure

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten van onze software oplossing Consolit Service & Projecten? Download de brochure en ontdek of onze oplossing jouw organisatie kan helpen bij het digitaliseren en professionaliseren!

Brochure Consolit Service & Projecten

Agenda

Ondertitel

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst

Customer Service