Elektrotechniek

Software oplossingen en apps voor jouw elektrotechnische bedrijf

Consolit levert bedrijfssoftware voor elektrotechnische bedrijven van de toekomst. Vanuit één geïntegreerd systeem worden alle processen ondersteund. Onze oplossing is gemaakt voor elektrotechnische bedrijven die complete systemen ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Volledige inzicht en grip op uw projecten is belangrijk. De complete oplossing is volledig geïntegreerd in de financiële administratie. Voor de buitendienst leveren wij een geïntegreerde Digitale Werkbon, Digitale Weekstaat en een CRM app.

Domotica installaties

Veel klanten van Consolit houden zich bezig met Domotica toepassingen. Deze slimme en vaak duurzame installaties maken verbinding met de buitenwereld. Met de “Consolit Service & Projecten” oplossing kunt u deze installaties registreren, onderhouden en beheren. Hierdoor heeft u inzicht in de complete historie van uw onderhouds-, service- en installatiewerkzaamheden. Door uw buitendienst digitaal aan te sturen voorkomt u dubbele invoer en onnodige fouten. Ook kan een spoedklus of storing snel ingepland worden en heeft uw monteur direct de benodigde informatie van de installatie voorhanden. Voor inspecties kan tevens gebruikt gemaakt worden van optimale looproutes.

Elektrotechnische calculaties

Snel en efficiënt calculeren is belangrijk voor elektrotechnische bedrijven. In de calculatiemodule beschikt u over tijdsnormen, 2BA artikel- en prijsinformatie en uitgebreide Excel integratie. In de calculatie kan er gewerkt worden met verkoopprijzen, nettoprijzen, netto plus toeslag en bruto minus korting. Door gebruik te maken van offertesjablonen en vaste tekstblokken maakt u snel uitgebreide (project)offertes. De werkvoorbereider genereert de juiste bestellingen voor de verschillende fasen van het elektrotechnische project. Tevens beschikt u over een digitale-dossieradministratie van al uw projectgebonden documenten.

Alle functionaliteiten voor de elektrotechnische branche

Overzicht

Een handig overzicht met de functionaliteiten van onze software oplossing voor de elektrotechnische branche

Snel en scherp competitieve calculaties maken

Klantspecifieke offertes via handige sjablonen

Geen onderhoudsbeurt missen via serviceschema

Eenvoudig alle historische informatie oproepen

Actuele informatie door 2BA koppeling

Buitdienst heeft altijd en overal inzicht via de apps

Navigeer door te klikken op de cirkels

VOORCALCULATIE

PROJECTOFFERTES

SERVICE & ONDERHOUD

INSTALLATIE HISTORIE

2BA INFORMATIE

DIGITALE AANSTURING MONTEURS

VOORCALCULATIE

Onderbouw je offertes met een calculatie


Door middel van het calculatieprogramma van Consolit Service & Projecten is het mogelijk om uw offertes beter te onderbouwen. Het calculatieprogramma voorziet in de volgende herkenbare zaken,  je hebt een compleet overzicht over hoe de netto kostprijs van een project is opgebouwd, eventueel ingedeeld in meerdere paragrafen, je kan gebruikmaken van artikelen met losse of standaard gekoppelde calculatie tijdnormen, maak gebruik van standaard (deel)calculaties Het is mogelijk om te werken met recepturen (samenstelling van artikelen, uren en kosten) om sneller te calculeren.


Lees meer


https://consolit.nl/financieel/ondernemer/debiteurenbeheer/

PROJECTOFFERTES

Een overzichtelijke offerte via handige sjablonen


Om op een eenvoudige manier een offerte aan te maken voor een nieuw project of een reeds onderhanden project gebruikt u de het onderdeel “projectoffertes”. Hiermee stelt u snel en gemakkelijk een offerte op verdeeld in paragrafen, bijvoorbeeld opgesteld in verschillende type werkzaamheden.


Door het gebruik van meerdere sjabloonoffertes, samenstellingen en vrij in te geven teksten kunt u snel een klant specifieke offerte opmaken in uw eigen huisstijl en deze (digitaal) versturen. De gegevens uit de offerte worden overgenomen naar het budget/voorcalculatie en er worden direct bestellingen aangemaakt voor de materialen die in de offerte zijn opgenomen.


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/projectoffertes/

SERVICE & ONDERHOUD

Roep eenvoudig de historische informatie van één of meerdere objecten op

Inhoudelijke tekst


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/elektrotechniek/service-en-onderhoud/

INSTALLATIE HISTORIE

Direct inzage in je klantgegevens bij een melding

Bij een melding snel inzage in de klantgegevens, contract(en) en object(en) inclusief historie


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/checklisten/

2BA INFORMATIE

Altijd actuele prijs- en artikelinformatie door de 2BA koppeling


2BA beheert sinds 2004 de neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van productgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden. De productgegevens van de fabrikant, importeur en/of agent worden hierin dan ook gecontroleerd en geclassificeerd opgenomen. En waar van toepassing worden deze gegevens gekoppeld met aanvullende handelsinformatie, zoals aangeleverd door de groothandel. Denk hierbij onder andere aan prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke data zoals verpakkingsvorm, gewicht en afmetingen.


Binnen de 2BA datapool worden hierdoor dus zowel de product- als de hier bij behorende handelsgegevens voor de gehele keten continu compleet en actueel gehouden en beschikbaar gesteld aan de data-afnemers. Product- en gerelateerde groothandelsgegevens kunnen door installatie- en montagebedrijven vanuit de 2BA datapool worden ingelezen in Consolit Service & Projecten. Hiermee heb je de mogelijkheid om vanuit Consolit Service & Projecten online te zoeken in de 2BA datapool en de geselecteerde artikelen hieruit direct over te nemen.


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/2ba-informatie/

DIGITALE AANSTURING MONTEURS

Digitale werkbon


Je verwacht altijd en overal de beste service te leveren, dit heeft consequenties voor jouw projectadministratie. Om de beste service te leveren hebben we de Digitale Werkbon ontwikkeld. Flexibiliteit is steeds belangrijker en daarom dient op iedere plek de gewenste informatie beschikbaar te zijn. De Digitale Werkbon is de oplossing voor jouw buitendienst medewerkers en heeft vele voordelen. Je stuurt jouw monteurs eenvoudig op pad. De monteur heeft direct inzicht in alle details van zijn of haar (werk)opdrachten. Je kunt direct vanuit de app navigeren naar het adres, via Google Maps. Daarnaast beschik je over snelle registratie van reis- en werktijden (start- en stopknop). Je registreert gemakkelijk de verbruikte materialen en (overige)kosten, verstuurd foto’s of documenten en geeft een (uitgebreide) beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden. Na akkoord heeft de klant de mogelijkheid de Digitale Werkbon te ondertekenen (optioneel).


Digitale weekstaat


Per dag of week worden de uren, door de medewerker zelf, ingevoerd en aangeboden aan de projectleider of administratie ter verwerking. Naast de projecturen (directe uren) is het ook mogelijk om de overige uren te registreren (verlof, huisarts, tandarts, algemene vergadering, magazijn opruimen e.d.). In Consolit Service & Projecten komen de door de medewerker ingevoerde uren binnen, na goedkeuren worden deze doorgeboekt of teruggestuurd naar de werknemer. Daarnaast biedt Consolit Service & Projecten een exportmogelijkheid van alle geboekte uren en aanverwante kosten (per periode, voor import in een salarisprogramma).


Lees meer


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/digitale-aansturing-monteurs-2/

Pakketten & Prijzen

Kies eenvoudig en snel het pakket dat bij je past!

Enthousiast geworden hoe onze software ook voor jouw bedrijf het verschil kan maken? Geen probleem, wij hebben een eenvoudig en snel pakketten- en prijzenoverzicht voor jouw gemaakt. Hierin kun je gemakkelijk zien welke functionaliteiten bij een basis, plus of compleet pakket horen. Deze pakketten bieden we daarnaast aan voor een vast maandabonnement voor een scherpe prijs!  Klik aan de linkerzijde om de categorieën te openen en te zien welke functionaliteiten bij welk pakket horen. Uw keuze kunnen maken of vragen? Klik vrijblijvend op  ‘Meer informatie’, vul je gegevens in en onze adviseur Hans neemt contact met je op!

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Domotica installaties

Volledig vastleggen en beschrijven van installaties

Contract typen / facturatie / extra werkzaamheden

Uitgebreide service functionaliteit

Inzicht in objecthistorie incl. geregistreerde meetgegevens

Optimale looproutes voor inspecties

Verkoop, CRM en Artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Basis

€ 39,- p/m

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Domotica installaties

Volledig vastleggen en beschrijven van installaties

Contract typen / facturatie / extra werkzaamheden

Uitgebreide service functionaliteit

Inzicht in objecthistorie incl. geregistreerde meetgegevens

Optimale looproutes voor inspecties

Verkoop, CRM en Artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Plus

€ 49,- p/m

Meest gekozen

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Domotica installaties

Volledig vastleggen en beschrijven van installaties

Contract typen / facturatie / extra werkzaamheden

Uitgebreide service functionaliteit

Inzicht in objecthistorie incl. geregistreerde meetgegevens

Optimale looproutes voor inspecties

Verkoop, CRM en Artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Compleet

€ 59,- p/m

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Domotica installaties

Volledig vastleggen en beschrijven van installaties

Contract typen / facturatie / extra werkzaamheden

Uitgebreide service functionaliteit

Inzicht in objecthistorie incl. geregistreerde meetgegevens

Optimale looproutes voor inspecties

Verkoop, CRM en Artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Plan direct een demonstratie in!

Vrijblijvend kennismaken met onze software

Benieuwd naar de mogelijkheden van Consolit Service & Projecten binnen uw elektronische bedrijf? Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen contact met u op voor het inplannen van een afspraak! Rekening houdend met de huidige maatregelen kunnen onze demonstraties (als dit mogelijk is) op locatie plaats vinden, anders via online communicatie.

Vraag demonstratie aan
Customer Service