Altijd inzicht

Vanuit één geïntegreerd systeem worden alle processen ondersteund

Consolit faciliteert bedrijfssoftware voor de installateur van de toekomst. Vanuit één geïntegreerd systeem worden alle processen ondersteund. Hierdoor heb jij inzicht in alle onderhouds-, service- en installatie projecten en opdrachten. Het aansturen van de buitendienst, het uitvoeren van periodiek onderhoud en het beheren van complexe onderhoudscontracten is hiermee geregeld. De complete oplossing is volledig gekoppeld met de financiële administratie. Voor de buitendienst leveren wij een geïntegreerde Digitale Werkbon, Digitale Weekstaat en een CRM app.

Installeren en beheren

Bij de calculatie, werkvoorbereiding en aansturen van (installatie)projecten komt veel kijken. Met “Consolit Service & Projecten” houd je grip en inzicht op al jouw lopende projecten. In de calculatie beschik je over tijdsnormen, 2BA artikel- en prijsinformatie en uitgebreide Excel integratie. Door gebruik te maken van offertesjablonen en vaste tekstblokken maak je snel uitgebreide (project)offertes. De werkvoorbereider genereert de juiste bestellingen voor de verschillende fasen van het (installatie)project. Door gebruik te maken van tussentijdse stand opnames, ramingen en eindstrandprognoses heb jij inzicht in de tussentijdse en de te verwachten financiële resultaten. Tevens beschik je over een digitale-dossieradministratie van alle projectgebonden documenten. Na oplevering van het (installatie)project wordt jouw project/ installatie een object. Aan het object kan een (service)contract worden gekoppeld, hierin leg je de verschillende prijsafspraken vast. Je houdt een uitgebreide servicehistorie per object/installatie bij, die direct opvraagbaar is. Daarnaast heb je de mogelijkheid kenmerken en onderdelen te registreren per object/installatie. Door de uitgebreide servicehistorie, onderdelen- en kenmerken registratie signaleer je snel welke installaties extra aandacht nodig hebben. Altijd en overal inzicht in de geplande, en aankomende serviceopdrachten.

Digitale aansturing monteurs

Geen papieren werkbonnen en geen dubbele invoer meer! Met de Digitale Werkbon van Consolit registreer je gegevens via een smartphone of tablet. De schermen zijn eenvoudig en gebruikersvriendelijk zodat monteurs hier goed mee overweg kunnen. Middels de grafische manplanning worden monteurs gepland. Iedere monteur heeft zijn/haar eigen (digitale werkbonnen en kan middels Google Maps navigatie op pad. Monteurs hoeven niet meer langs de zaak om werkbonnen op te halen, ook is het eenvoudig werkbonnen opnieuw in te plannen indien noodzakelijk. Een monteur kan eenvoudig de verbruikte materialen en gemaakte kosten registreren, de gemaakte uren worden automatisch geregistreerd middels de start- en stopknop waarbij het ook mogelijk is reistijd te registreren. Verder heb je de mogelijkheid foto’s toe te voegen en kunnen klanten na afloop van de werkzaamheden de werkbon digitaal aftekenen. De Digitale Werkbon werkt ook offline, dit is een groot voordeel als de werkzaamheden plaatsvinden op een plek waar slecht of geen bereik is.

Alle functionaliteiten voor de installatie- en onderhoudsbranche

Overzicht

Een handig overzicht met de functionaliteiten van onze software oplossing voor de installatie- en onderhoudsbranche

Snel en scherp competitieve calculaties maken

Actuele informatie door 2BA koppeling

Klantspecifieke offertes via handige sjablonen

Invoer en borging van (object)gegevens via DW

Bewaak projecten vanuit één centraal scherm

Buitdienst heeft altijd en overal inzicht via de apps

Klik op de cirkels om te navigeren

VOORCALCULATIE

2BA INFORMATIE

PROJECTOFFERTES

CHECKLISTEN

PROJECTBEWAKING

DIGITALE AANSTURING MONTEURS

VOORCALCULATIE

Onderbouw je offertes met een calculatie


Door middel van het calculatieprogramma van Consolit Service & Projecten is het mogelijk om uw offertes beter te onderbouwen. Het calculatieprogramma voorziet in de volgende herkenbare zaken,  je hebt een compleet overzicht over hoe de netto kostprijs van een project is opgebouwd, eventueel ingedeeld in meerdere paragrafen, je kan gebruikmaken van artikelen met losse of standaard gekoppelde calculatie tijdnormen, maak gebruik van standaard (deel)calculaties Het is mogelijk om te werken met recepturen (samenstelling van artikelen, uren en kosten) om sneller te calculeren.


Lees meer


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/voorcalculatie/

2BA INFORMATIE

Altijd actuele prijs- en artikelinformatie door de 2BA koppeling


2BA beheert sinds 2004 de neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van productgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden. De productgegevens van de fabrikant, importeur en/of agent worden hierin dan ook gecontroleerd en geclassificeerd opgenomen. En waar van toepassing worden deze gegevens gekoppeld met aanvullende handelsinformatie, zoals aangeleverd door de groothandel. Denk hierbij onder andere aan prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke data zoals verpakkingsvorm, gewicht en afmetingen.


Binnen de 2BA datapool worden hierdoor dus zowel de product- als de hier bij behorende handelsgegevens voor de gehele keten continu compleet en actueel gehouden en beschikbaar gesteld aan de data-afnemers. Product- en gerelateerde groothandelsgegevens kunnen door installatie- en montagebedrijven vanuit de 2BA datapool worden ingelezen in Consolit Service & Projecten. Hiermee heb je de mogelijkheid om vanuit Consolit Service & Projecten online te zoeken in de 2BA datapool en de geselecteerde artikelen hieruit direct over te nemen.


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/2ba-informatie/

PROJECTOFFERTES

Een overzichtelijke offerte via handige sjablonen


Om op een eenvoudige manier een offerte aan te maken voor een nieuw project of een reeds onderhanden project gebruik je de het onderdeel “projectoffertes”. Hiermee stel je snel en gemakkelijk een offerte op verdeeld in paragrafen, bijvoorbeeld opgesteld in verschillende type werkzaamheden.


Door het gebruik van meerdere sjabloonoffertes, samenstellingen en vrij in te geven teksten kun je snel een klant specifieke offerte opmaken in uw eigen huisstijl en deze (digitaal) versturen. De gegevens uit de offerte worden overgenomen naar het budget/voorcalculatie en er worden direct bestellingen aangemaakt voor de materialen die in de offerte zijn opgenomen.


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/projectoffertes/

CHECKLISTEN

Integreer checklisten, bouw een historie op heb alles direct bij de hand


Integreer uw checklist met de Digitale Werkbon voor eenmalige invoer en borging van de belangrijkste (object)gegevens. De gegevens uit de checklist worden ingevuld in de meetgegevens. Gedurende de tijd bouw je een historie op de objecten/installaties op, deze bestaat uit onderhouds- of inspectiebeurten, aanvullende opdrachten en storingen met de bijhorende meetgegevens. Op meerdere plekken binnen de software roep je eenvoudig de historische informatie van één of meerdere objecten op.


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/checklisten/

PROJECTBEWAKING

Optimaal beheren van je projecten


Voor het optimaal beheren en beheersen van zowel regie- als aangenomen werken zijn in de module Projecten verschillende functies ondergebracht. Op deze manier houdt je inzicht in en grip op de lopende projecten.


Projectleiderscherm


Consolit Service & Projecten heeft een aparte hoofdtaak voor de projectleider. Vanuit een dashboard heeft de projectleider niet alleen de mogelijkheid eenvoudig zijn/haar projecten te bewaken in uren, euro’s en openstaande acties, er is ook direct inzicht in de werkopdrachten, bestellingen en facturen. Verder is er de mogelijkheid om met 1 druk op de knop één van de afgesproken termijnfactuur vrij te geven voor facturatie. Kortom, vanuit één scherm heb je inzage in alle actuele informatie van uw (deel)project!


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/projectbewaking/

DIGITALE AANSTURING MONTEURS

Digitale werkbon


Je verwacht altijd en overal de beste service te leveren, dit heeft consequenties voor jouw projectadministratie. Om de beste service te leveren hebben we de Digitale Werkbon ontwikkeld. Flexibiliteit is steeds belangrijker en daarom dient op iedere plek de gewenste informatie beschikbaar te zijn. De Digitale Werkbon is de oplossing voor jouw buitendienst medewerkers en heeft vele voordelen. Je stuurt jouw monteurs eenvoudig op pad. De monteur heeft direct inzicht in alle details van zijn of haar (werk)opdrachten. Je kunt direct vanuit de app navigeren naar het adres, via Google Maps. Daarnaast beschik je over snelle registratie van reis- en werktijden (start- en stopknop). Je registreert gemakkelijk de verbruikte materialen en (overige)kosten, verstuurd foto’s of documenten en geeft een (uitgebreide) beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden. Na akkoord heeft de klant de mogelijkheid de Digitale Werkbon te ondertekenen (optioneel).


Digitale weekstaat


Per dag of week worden de uren, door de medewerker zelf, ingevoerd en aangeboden aan de projectleider of administratie ter verwerking. Naast de projecturen (directe uren) is het ook mogelijk om de overige uren te registreren (verlof, huisarts, tandarts, algemene vergadering, magazijn opruimen e.d.). In Consolit Service & Projecten komen de door de medewerker ingevoerde uren binnen, na goedkeuren worden deze doorgeboekt of teruggestuurd naar de werknemer. Daarnaast biedt Consolit Service & Projecten een exportmogelijkheid van alle geboekte uren en aanverwante kosten (per periode, voor import in een salarisprogramma).


Lees meer


https://consolit.nl/homepage/service-projecten/installatie-onderhoud/digitale-aansturing-monteurs-2/

Pakketten & Prijzen

Kies eenvoudig en snel het pakket dat bij je past!

Enthousiast geworden hoe onze software ook voor jouw bedrijf het verschil kan maken? Geen probleem, wij hebben een eenvoudig en snel pakketten- en prijzenoverzicht voor jouw gemaakt. Hierin kun je gemakkelijk zien welke functionaliteiten bij een basis, plus of compleet pakket horen. Deze pakketten bieden we daarnaast aan voor een vast maandabonnement voor een scherpe prijs! Klik aan de linkerzijde om de categorieën te openen en te zien welke functionaliteiten bij welk pakket horen. Je keuze kunnen maken of vragen? Klik vrijblijvend op ‘Meer informatie’, vul je gegevens in en onze adviseur Hans neemt contact met je op!

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365 connector

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Verkoop, CRM en artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Basis

€ 39,- p/m

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365 connector

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Verkoop, CRM en artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Plus

€ 49,- p/m

Meest gekozen

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365 connector

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Verkoop, CRM en artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Compleet

€ 59,- p/m

Algemeen

Flexibele dashboards, KPI’s en integratie Power BI

Flexibele schermen per afdeling of medewerker

Vrije velden op stamgegevens, werkbonnen en checklisten

Realtime integratie met Multivers | Exact Software

Geavanceerde rapportage generator

Outlook agenda synchronisatie middels O365 connector

Inkoopfactuur scanning & herkenning incl. fiattering

Verkoop, CRM en artikelbeheer

Klanten, leveranciers en relatiebeheer

Verkoopoffertes, verkooporders en balie functionaliteit

Voorraadbeheer, assemblage, productieopdrachten met stuklijsten

Uitgebreid CRM: verkoopkansen, pijplijnbeheer, taken en mailingen

2BA koppeling: artikelinformatie en prijzen inclusief ICC integratie

Breed voorraadbeheer met voorraad per magazijn en servicebus

Inkoopvoorstel (MRP) met voorraadvoorspelling in de tijd

Projecten

Basis projecten: urenregistratie, OHW, facturatie, budgetbewaking

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Facturatie via regie, termijnen of afrekenstaat

Projectopdrachten

Volledig geïntegreerd met de Consolit Apps

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Uren fiattering door projectleider en grafische projectplanning

Uitgebreide projectoffertes met flexibele opmaak

Geavanceerde voorcalculatie met Excel integratie (2 kanten op)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Toeslagberekening met percentage en bedrag per eenheid

Projectstand opname in de tijd (incl. projectprognose) zowel op: “kosten nog te gaan”, “raming” en “percentage gereed”

Service & Onderhoud

Basis service: objectbeheer, serviceorders, urenregistratie, facturatie

Uren fiatteren door administratie en weekstaten functionaliteit

Documentbeheer (ook via drag & drop functionaliteit)

Complete objecthistorie met meetgegevens

Volledig geïntegreerd met de Consolit apps

Servicecontracten met serviceschema’s (preventief onderhoud en inspecties)

Uitgebreide serviceoffertes met flexibele opmaak

Registratie van oplossingen en aandachtspunten

Flexibele checklist met vrije velden (o.a. Borg certificaten)

Grafische manplanning inclusief Outlook agenda synchronisatie

Capaciteitsplanning in de tijd op basis van serviceschema

Apps | €15,- per medewerker

Digitale werkbon

Digitale weekstaat

Urenfiattering voor projectleiders

Agenda

CRM

Plan direct een demonstratie in!

Vrijblijvend de oplossing ontdekken met onze adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van Consolit Service & Projecten binnen je installatie- en onderhoudsbedrijf? Vul het contactformulier in en onze adviseur neemt contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak! Rekening houdend met de huidige maatregelen kunnen onze demonstraties (als dit mogelijk is) op locatie plaats vinden, anders via een online gesprek.

Vraag demonstratie aan
Customer Service