Onze expertise

Consolit is jouw logische adviseur voor je bedrijfsautomatisering

Een digitale werkbon, een app voor de urenregistratie of een CRM-module waarmee u verkoopkansen monitort. U profiteert van de software-oplossingen van Consolit. In drie stappen is uw bedrijfssoftware klaar voor de toekomst. Eerst brengen we uw basisprocessen in kaart. Vervolgens automatiseren we de processen en digitaliseren we alle relevante data. U werkt efficiënter en wint aan flexibiliteit. U bent van toegevoegde waarde. Dan komt het rendement vanzelf.

Wat verandert er voor jou?

Je klanten vinden hun weg op het internet. Ze zien wat er in de markt gebeurt. Hun behoefte verandert. Ten eerste eisen ze meer kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De marges gaan omlaag. Verder vragen ze om een hogere efficiency. Je planning staat onder druk. Ook willen ze inzicht in de actuele situatie. Rapportages zijn belangrijker dan ooit. Bovendien verwachten uw klanten een proactieve en flexibele werkwijze. je service wordt complexer.

Meer rendement

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor uw klanten maar ook voor uw eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. U digitaliseert en minimaliseert uw administratieve handelingen. U heeft realtime inzicht in openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en u heeft grip op projecten. U stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog, u behaalt meer rendement.

Gedreven, slagvaardig & Betrokken

Ondersteuning van A tot Z

Onze adviseurs denken graag met u mee. Ze zijn gedreven, slagvaardig en betrokken. Met hun kennis en praktijkervaring bieden zij een passende oplossing voor jouw! Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, een optimaliseringsslag of het professionaliseren van je onderneming, wij ondersteunen jouw in het volledige proces!

Onze aanpak

Consolit begeleidt u tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat uw bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we uw ambities koppelen aan de mogelijkheden van uw medewerkers, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kunt u succesvol zakendoen. Wij zijn betrokken bij uw situatie. Wij geven u dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook u voelt zich betrokken.

Basis op Orde

Orde op Zaken

Zaken doen

Ideeënportaal

Op één centrale plek kunnen gebruikers van Consolit Service & Projecten hun ideeën en tips delen met andere gebruikers en ons. Zo kunnen we de software optimaliseren en de ondersteuning van de bedrijfsprocessen binnen Service & Projectmatig werkende organisaties verbeteren. Je kunt stemmen op je eigen én andermans ideeën. Per idee is het mogelijk een waarde toe te kennen van 1 (laag) tot 5 (hoog). Op deze manier maken we inzichtelijk aan welke aanpassingen in de software en de ondersteunende apps de meeste behoefte is. Wij garanderen dan ook om minimaal 5 van de ingediende ideeën te bestuderen op haalbaarheid. Is het haalbaar? Dan gaan wij het idee in de volgende release opnemen (gemiddeld 2 releases per jaar).

Support

Heb je vragen over jouw bedrijfssoftware? Bij onze supportdesk ben je aan het juiste adres voor de snelle en efficiënte beantwoording van uw vragen over de software, modules en apps van Consolit Service en Projecten.

 

Onze gecertificeerde supportmedewerkers dragen zelf een oplossing aan of brengen de juiste mensen in stelling om je vraag te beantwoorden. Kortom: de supportdesk vormt één aanspreekpunt voor alle vragen over onze software. Met ons Remote support (bureaubladovername) kunnen wij de sessie van u overnemen. Wil je direct starten met TeamViewer ? Klik op de button rechts in je scherm! Via TeamViewer wordt vervolgens de connectie opgezet om de sessie te kunnen overnemen.

Een overzichtelijke softwareoplossing die eenvoudig is in gebruik, dat is de kracht van Consolit Service & Projecten voor Lödige Benelux B.V.

Lödige Benelux B.V. | Arthur van Brink | Algemeen Directeur

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk binnen de software. Ik ben nog nooit tegen beperkingen aangelopen.

Nusman Installatietechniek B.V. | Mark Nusman | Algemeen Directeur

Kom met ons in contact!

Heb jij vragen of ben je nieuwsgierig?

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en jouw hiermee meer inzicht te geven in je eigen product. Ook voor jou is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw issue of vraag. Wij vinden het belangrijk dat wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel jouw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.


 


Of ben je nieuwsgierig naar onze Consolit Service en Projecten oplossing in jouw organisatie? Neem contact op en wij vertellen je graag meer over onze (ondersteunings-) mogelijkheden. Je kunt elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 88 619 00 00 of door een bericht te sturen via het formulier hiernaast!


Algemeen contactformulier
Customer Service