Nieuwsbericht

Gepubliceerd:

30 januari 2024

Consolit & BPM Software versterken samenwerking

 

 

Consolit en BPM Software hebben een overeenkomst ondertekend, waardoor Consolit als Master VAR (Value Added Reseller) zal fungeren voor het Visma ERP landschap in Nederland. Hoewel de twee organisaties al vrijwel tien jaar samenwerken, vooral in het Multivers domein, is de samenwerking voor het Visma landschap relatief nieuw. Na anderhalf jaar ontwikkeling hebben we een krachtige gebundelde propositie gecreëerd. De indrukwekkende meerwaarde van de software en de expertise van Consolit maken het mogelijk om deze op grote schaal te benutten.

Met de functionaliteiten van BPM Software, ook bekend als Taskmanager, is het mogelijk om handmatige acties en taken te automatiseren en te combineren wat in vrijwel alle gevallen resulteert in meer efficiency en tijdwinst maar vooral ook elimineren van fouten.

De toepassing van deze software in combinatie met het bestaande ERP (Visma.net, eAccounting) en eventuele add-ins biedt een veelvoud aan optimalisaties.

Chiel den Dunnen: met deze stap bieden wij alle Visma.net gebruikers in Nederland de mogelijkheid om hun bedrijfsvoering nog efficiënter te maken.

Wilt u meer weten, bezoek dan onze website of neem contact met ons op.