Support

Vragen? Wij staan voor jou klaar!

WIJ HELPEN JOU GRAAG!

Vragen of problemen met onze software?

Heb jij vragen over je bedrijfssoftware? Bij de supportdesk van Consolit ben je aan het juiste adres voor de snelle en efficiënte beantwoording van jouw vragen over onze software oplossingen.

 

Onze gecertificeerde supportmedewerkers dragen zelf een oplossing aan of brengen de juiste mensen in stelling om uw vraag te beantwoorden. Kortom: de supportdesk vormt één aanspreekpunt voor al je vragen over de software van bijvoorbeeld Unit4, Visma of onze eigen softwaremodules. De supportdesk van Consolit is een betaalde dienst die je op basis van nacalculatie kunt afnemen tegen het geldende supporttarief, maar je kunt ook een GTO (afkorting voor Gebruikersovereenkomst en Telefonische Ondersteuning) afnemen.

 

De voordelen van het GTO:

  • Snelle responstijd
  • Kennis over jouw software, configuratie én je maatwerk
  • Remote support (bureaubladovername)
  • Je betaalt een vast bedrag per jaar
  • Indien je een GTO heeft afgesloten, kun je met al je supportvragen bij ons terecht.

 

Remote support: snel en efficiënt
Met ons Remote support (bureaubladovername) kunnen wij de sessie van je overnemen. Wil je direct starten met TeamViewer, druk op de banner hiernaast. Mocht je zelf al TeamViewer hebben geïnstalleerd dan wordt hiermee de connectie opgezet om de sessie te kunnen overnemen.

 

Klik hier voor de Dienstbeschrijving Consolit Support

 

CONTACT MET SUPPORTDESK?

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en je hiermee meer inzicht te geven in uw eigen product. Ook voor jou is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem. Binnen Consolit vinden wij het van belang dat wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel uw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.

 

Wij vertellen je graag meer over onze ondersteuningsmogelijkheden. Je kunt elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 88 619 00 20 of door een bericht te sturen via onderstaand formulier.