Ons bedrijf

Jouw betrokken partner voor software en automatisering

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je bedrijfssoftware verdient aandacht. Je onderneemt en hebt ambities. Wil je meer omzet, meer rendement of een hogere efficiency? Wil je beter samenwerken met je klanten en collega’s of meer grip op jouw business? Consolit helpt je om die ambities waar te maken en jouw doelstellingen te behalen. Wij adviseren je graag over je bedrijfsautomatisering, optimaliseren je bedrijfsprocessen en leveren een softwareoplossing op maat! Dit doen we van A tot Omega, omdat we na het traject en de implementatie betrokken blijven en samen je business naar een hoger niveau blijven tillen.

Onze werkwijze

Consolit begeleidt jou tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat jouw bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we jouw ambities koppelen aan de mogelijkheden van je collega’s, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kun jij succesvol zakendoen! Wij zijn betrokken bij je situatie. Wij geven je dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook jij voelt je betrokken!

Basis op Orde

Allereerst brengen wij de basis op orde. Welke administratieve handelingen heb je en met welke systemen werk je nu? We kijken naar trends en ontwikkelingen in je branche. Samen kijken we naar welke software oplossing bij je processen past. We leggen het fundament voor alle vervolgacties binnen je automatisering. We combineren onze expertises, analyseren wat voor jou verandert en wat de knelpunten zijn. Je ziet de kansen en begrijpt wat er nodig is.

Orde op Zaken

Is de basis op orde, dan ben je klaar voor de volgende stap. We automatiseren je basisprocessen, digitaliseren je opgeschoonde data en koppelen verschillende systemen aan elkaar. Je bespaart tijd, minimaliseert de kans op fouten en vergroot de efficiency van je bedrijf. Door inzet van slimme automatisering worden processen gedigitaliseerd en ook digitaal op elkaar aangesloten. Je kunt meer werk aan met dezelfde mensen waarbij er minder fouten worden gemaakt.

Zaken doen

Na de implementatie van onze software kun je zaken doen! In deze fase ben je volledig ‘in control’ en kun je beter toegevoegde waarde leveren binnen de handelsketen. Dashboards en rapportages geven je 24/7 inzicht in je eigen situatie. Je hebt grip op jouw business, bent flexibel en speelt snel in op nieuwe veranderingen.We blijven uiteraard betrokken en onze consultants en supportcollega’s staan altijd voor je klaar om het beste uit je business en software oplossing te halen!

Gedreven, slagvaardig

en betrokken

Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij ons gericht op het optimaliseren van administratieve processen. Of dit nu gaat om boekhouding, logistieke processen, projectadministratie, of een papierloos magazijn; bij Consolit ben je in goede handen! Ons team van betrokken specialisten werkt iedere dag hard volgens onze drie kernwaarden: gedreven, slagvaardig en betrokken. Met onze softwareoplossingen maak je ambities waar. Maar door jou van dienst te zijn, maken wijzelf ook onze ambities waar! Wij zijn gestart met drie oprichters en gegroeid naar een kleine 30 collega’s vandaag. In samenwerking met onze partners zijn wij op zoek naar de beste oplossingen voor jou. Zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor ieder probleem, voor iedere onderneming.

Ons team

Sijrina Leenman

Adviseur

Marinka van Ree

Consultant

René de Meijer

Consultant

Chiel den Dunnen

Algemeen Directeur

Bart de Ruiter

Marketing

Ilse Canjels

Consultant

Rink Nijenhuis

Bedrijfsbureau

Ronald de Jong

Developer

Henk Spierenburg

Adviseur

Leon de Jong

Administratie

Johan Boer

Financieel Manager

Peter van Dun

Consultant

Rex van den Eeckhout

Support

Shannon de Jong

Bedrijfsbureau

Roland van Belle

Consultant

Edwin Schippers

Support

Richard Bour

Consultant

Antony Schijvenaars

Support

Jelle Pleunes

Developer

Peter de Breuk

Developer

Tim de Jong

Developer

Piet van Zutphen

Developer

Dante de Roos

Developer

Emine Safak

Adviseur