Nieuwsbericht

Gepubliceerd:

2 november 2023

De nieuwste functies van Visma Brincr

 

Visma Brincr is 2 weken geleden met release 66 gekomen, in die update zijn 3 nieuwe functies geïntroduceerd. In dit artikel nemen wij jou mee in deze nieuwe functies. Voor meer informatie over Visma Brincr neem snel een kijkje op onze productpagina en download onze gratis brochure.

  1. Referral programma

Doormiddel van het nieuwe referral programma, tevreden Brincr klanten kunnen dit nu delen met relaties. Nodig je relatie uit om gebruik te gaan maken van Brincr, wordt deze relatie klant bij Brincr via jouw code dan ontvangen jullie allebei een Bol.com cadeaukaart van €100.

  1. AI integratie

Kom je er even niet uit en heb je snel hulp nodig raadpleeg dan de nieuwste medewerker van Brincr. Doormiddel van AI wordt jouw vraag binnen een paar seconden beantwoord, stel je vraag en de chatbot gaat voor jou opzoek naar het juiste antwoord aan de hand van de handleidingen, instructievideo’s en veel gestelde vragen.

  1. Introductie API

Vanaf nu kun je je aanmelden voor het testtraject! Houd hierbij wel rekening dat het alleen mogelijk is om gegevens op te halen uit Brincr.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje naar api@brincr.com met een beschrijving over de integratie die je wilt ontwikkelen!