Nieuwsbericht

Gepubliceerd:

13 juni 2023

Sturen op basis van eigen data
met One Stop Reporting

Financiële rapportage, prognoses en consolidatie altijd binnen handbereik

 

Ga verder waar je financiële software stopt
Maak standaard gebruik van OneStop Reporting. Hiermee haal je realtime data op uit Visma.net Financials. Met één druk op de knop stel je rapporten op en kijk je eenvoudig terug naar de achterliggende transacties. Of deel zelf samengestelde rapporten makkelijk met collega’s of klanten. Je hoeft niet meer met lokale spreadsheets (Excel sheets) te werken en hebt overal toegang tot je gegevens.

 

Geautomatiseerde oplossing voor rapportage en budgettering
Je krijgt toegang tot standaardsjablonen voor financiële rapporten die je direct kunt gebruiken. Deze rapporten zijn gebaseerd op het Referentie GrootboekSchema (RGS). Alle rapportsjablonen worden gemaakt met toegang tot alle systeemtabellen en velden.

Naast deze standaardsjablonen zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk. Maak bijvoorbeeld rapporten aan op basis van rubrieken of andere doorsnedes (ook voorraadinformatie, orders of urenstaten). Of geef anderen toegang tot opgeslagen rapporten. Stel met de uitgebreide budgetteringsmodule budgetten op en bewaak ze op de manier die het best bij jouw organisatie past.

 1. Rapportage
  Stel je eigen rapportages samen die zorgen dat je de belangrijkste informatie binnen je organisatie beschikbaar maakt.

 2. Excel-gebaseerd ontwerpen
  De op Excel gebaseerde Report Designer biedt een unieke, veelzijdige en krachtige rapportagetool, waarmee je je rapporten geheel naar eigen wens samenstelt.

 3. Budgetteren
  Verminder handmatige handelingen en stel met de krachtige budgetmodule budgetten op en bewaak je resultaten op de manier waarop jij dat wenst.

Sturen op eigen data en analyses

 1. Consolidatie
  Geconsolideerde rapporten geven een helder overzicht van de financiële stand van zaken over de verschillende entiteiten van je organisatie.

 2. Analyses
  Analyses vormen een stevig fundament voor beleidskeuzes die zijn gebaseerd op goed gedocumenteerde feiten.

 3. e-Learning
  Leer wanneer het jou uitkomt. Vergroot je kennis op je eigen tempo met behulp van online cursussen en video’s.

Meer weten over One Stop Reporting in Visma.net? Stuur een mailtje naar sales@consolit.nl.