Handelsbedrijf

Software oplossingen om je handelsbedrijf te optimaliseren

Voorraad tot verkoop, alles in één systeem

Inzicht, overzicht en grip op jouw logistieke onderneming en webshop? Binnen iedere logistieke onderneming en webshop zijn het aantal mutaties en goederenbewegingen vaak enorm. Tegelijkertijd is het van belang dat producten niet te lang op voorraad liggen en dat marges op orde zijn. Inzicht, overzicht en grip, dé kenmerken van de juiste software oplossing.  Door onze jarenlange praktijkervaring in de logistieke markt én onze kennis van logistieke software zijn wij de logische adviseur voor iedere logistieke onderneming die het verschil wil maken.

Inkoopbeheer

Voor handelsbedrijven en webshops zijn logistieke processen de levensaders. Door deze zoveel mogelijk te automatiseren bespaar je tijd en geld. Automatiseer je inkoopbeheer volledig. Beheers je uitgaven. Maak gemakkelijk Dropship orders aan, waarmee je de inkooporder samen met de aflevergegevens van de klant naar je leverancier stuurt. Werk je met internationaal vervoer over de weg? Maak direct CMR-vrachtbrieven aan waarmee de ordergegevens gecombineerd worden met de data van de klant en de transporteur.

Zo werk je efficiënter, kun je flink besparen en lever je een beter eindresultaat.

Verkoopbeheer

Manage al je orders vanuit één dashboard, van offerte tot factuur. Maak eenvoudig je offerte, voeg bijbehorende documenten en afbeeldingen toe en laat deze digitaal ondertekenen voor akkoord. Is de offerte akkoord? Dan zet je deze gemakkelijk om naar een verkooporder! Werk je met prijsgroepen om kortingen toe te voegen voor specifieke producten of klanten dan kun je deze direct toepassen. Ook dagprijzen behoren tot de mogelijkheid. Het betalen van de factuur door je klanten wordt nog makkelijker door de optie om een Mollie-betaallink toe te voegen aan de factuur. Via het B2B webportaal geef je klanten ook inzicht in de bestelhistorie, facturen en plaats zelf bestellingen in de eigen omgeving in jouw huisstijl.

Voorraadbeheer

Een totaaloverzicht en inzicht in je voorraad, ongeacht de manier waarop je orders binnenkomen, is essentieel! Heb je één of meerdere magazijnen? Verschillende locaties? Wil je de ideale looproute voor het picken van orders, waardoor je tijd bespaart en orders altijd goed verstuurt? Dit behoort tot de mogelijkheden! Combineer dit met inkoopmanagement, zodat je altijd tijdig inkoopt en je voorraad op orde hebt! Daarnaast hou je graag alle controle over producten met een THT/Batching. Daarmee kun je het inkoop- en verkoop lot/batch traceren waaruit de THT goederen geleverd zijn.

Produceer je zelf artikelen? Dan weet je hoe belangrijk het is om overzicht te houden over de productie en de voorraad. Het juiste inzicht maakt het veel eenvoudiger om te plannen, zodat de capaciteit optimaal benut wordt. Geen nee verkopen. Dus hogere omzet.

Barcodescanning

Ben jij op zoek naar extra ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden en toe aan een professionaliseringsslag? Consolit biedt met ScanView de oplossing voor jouw magazijn! Als je bijvoorbeeld kijkt naar magazijnverplaatsingen en goederenontvangst, of naar voorraadbeheer en uitgiftes, zou het dan niet enorm veel tijd schelen wanneer je zou werken met een scanfunctionaliteit? Dit wordt op een simpele manier ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar je bedrijfssoftware.

Webshopkoppeling

Dankzij de koppeling met jouw webshop is een optimale én eenduidige orderflow gegarandeerd. Alle orders worden direct ingelezen in de software. De voorraad altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt. Je behoudt het overzicht en dubbele invoer is verleden tijd.

 

Ook wanneer je verschillende webshops hebt. Of juist veel handmatige orders krijgt, naast online bestellingen. Bij Brincr komt het allemaal samen. Eén orderflow, één artikelbestand, één factuurproces en natuurlijk één voorraadbeheer.

Bestelportaal

Een digitaal bestelportaal biedt vele voordelen voor jouw bedrijf en je klanten. Het maakt bestellen gemakkelijker en sneller, en vermindert de kans op fouten. Bedrijven kunnen real-time inzicht krijgen in hun voorraad en bestellingen beheren, waardoor je altijd handelt met de juiste data en klanten op tijd informeert. Klanten kunnen op elk moment en vanaf elke locatie bestellen, wat een flinke boost geeft aan je klanttevredenheid! Bovendien is een digitaal bestelportaal milieuvriendelijker en kostenefficiënt, omdat papieren bestelformulieren en manuele verwerking overbodig zijn.

Inkoopbeheer

Verkoopbeheer

Voorraadbeheer

Barcodescanning

Webshopkoppeling

Bestelportaal

Hoe optimaliseren wij jouw handelsbedrijf?

Voel je thuis in jouw bedrijf en maak de efficiencyslag naar de toekomst! Wij voelen ons betrokken bij jouw handelsbedrijf. Wij luisteren naar je, denken met je mee en werken transparant. Je krijgt persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met je samen en begeleiden je tijdens het hele automatiseringstraject. Hoe pakken wij dit traject aan? Gedreven, slagvaardig en betrokken aan de hand van ons 3-stappenplan.

Ons stappenplan
Basis op orde
Orde op zaken
Zaken doen
Basis op orde

Voordat je de stap neemt om je automatiseringslandschap te gaan optimaliseren door orde op zaken te stellen dienen eerst je basisprocessen op orde te zijn. Met de basis op orde leg je het fundament voor alle vervolgacties binnen je automatisering.

Inventarisatie van de huidige administratieve handelingen

Inrichting van de huidige systemen onderzoeken en knelpunten blootleggen

Trends en ontwikkelingen van de handelsbranche analyseren en kijken waar kansen liggen

Welke oplossing past het beste bij je bedrijf en ga je succesvol mee zijn?

Orde op zaken

Nadat de basis op orde is ben je klaar voor de volgende stap. Door inzet van slimme automatisering worden processen gedigitaliseerd en ook digitaal op elkaar aangesloten. Je kunt meer werk aan met dezelfde mensen waarbij er minder fouten worden gemaakt.

Basis processen automatiseren met slimme functies voor de juiste focus en prioriteiten

Je handel stromingen digitaal met behulp van online omgeving

Uitbreiding distributiekanaal en integratie met ketenpartners leidt tot efficiency

Laat je data werken en neem voorsprong op concurrenten

Zaken doen

Na de implementatie van onze software kun je zaken doen! In deze fase ben je volledig ‘in control’ en kun je beter toegevoegde waarde leveren binnen de handelsketen. We blijven uiteraard betrokken en onze consultants en supportcollega’s staan altijd voor je klaar om het beste uit je business en software oplossing te halen!

Je bedrijf 24/7 verbonden via apps en online platforms

Je groeit naar nieuwe business modellen en de software groeit mee

Je bent de strategische partner van je klanten en anticipeert op ontwikkelingen

Je onderneemt succesvol en bovenal tevreden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen over hoe jouw handelsbedrijf kan automatiseren en digitaliseren? Benieuwd naar de mogelijkheden van onze software oplossingen binnen je handelsketen? Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen contact met u op voor een verhelderend gesprek en demonstratie!

Plan een demonstratie in